IPF Instant Payments

Bizonyított fizetési megoldás egy új világ számára

Empowering a faster future today

Az IPF az Icon Payments Blueprint megoldásra épít. Az elmétnél egy lépéssel előrébb járunk az IPF-nél, így egyedülálló ábrázolást alkottunk “hogyan mutatna jól” megvalósítására.  A megoldás a modern fizetési platform, amely a nyílt forráskódú technológiát ötvözi a könnyű integrációval.  A hagyományos fizetési módoktól eltérően, az IPF lehetővé teszi ügyfelei számára az alacsony kockázatú megközelítést az új termékek és hozzáadott értéknövelt szolgáltatások gyors, költséghatékony és rugalmas alkalmazásánál.

Az IPF egyszerűsíti a fizetések összetettségét, mely során négy alapvető követelményre összpontosítottunk, amelyek a fizetési szolgáltatások stratégiai közzéppontjában állnak:

Szolgáltatási minőség

Egy kisebb leállási idő, és máris a Közösségi media tüzelővonalában vagyunk percek alatt elhagyva a pénzintézetet. Az IPF középpontjában olyan architektúra van, amely megfelel az internetes óriásoknak: elasztikus értékesíthetőség, konténeres telepítés és beépített redudancia, beleértve a funkcionális stand-in képességet a 24/7/365 valós idejű rendszerek eléréséhez. A gazdag működési ellenőrzési adatok lehetővé teszik a szükséges szolgáltatási szintek figyelemmel kísérését és fenntartását.

Piacra jutási sebesség

“Feltörés és csere” helyett az IPF üdvözli a meglévő rendszereket, ahol lehetséges, és szükség esetén helyettesíti őket, mindezt egy könnyű API vezérelt integrációs réteg segítségével. A kódokat és a kísérő tesztcsomagokat zökkenőmentesen szállítják kinfinomult üzleti folyamatáramlási eszközökkel. A programcsomagok előre elkészítettek, tanusítottak és szabályoknak megfelelőek. Ez lehetővé tette számunkra, hogy 5 héten belül új programcsomagot hajtsunk végre, és a project kezdetétől mindössze 6 hónapig éljünk.

Agilitás

A funkcionális menetrend a szabályozások illetve az ügyfelek elvárásai által gyorsabbá váltak, mint valaha. A fizetés végrehajtása, akár egy árucikk, magától értetődő. Mindez ügyfélmegtartást és jövedelmezőséget elősegítő hozzáadott értékű szolgáltatásokkal jár. Ez jóval magasabb szintű agilitást igényel, mint korábban. Az átláthatóság rendkivül moduláris módon történik, az IPF grafikus fizetési munkafolyamat-tervezést, automatizált kódfejlesztést és regressziós teszteszközöket használ az ügyfelek számára a saját sorsuk irányítására. Az IPF feljogosítja, hogy képes legyen változtatni, új szolgáltatásokat nyújtani és bővíteni hetekben, annyi támogatás igénybevételével az Icon-tól, amennyi tetszik.

TCO

Egy erősen versenyképes piacon, ahol az értéknövelt szolgáltatások nyereséget teremtenek, a fizetési költségek csökkentése kulcsfontosságú a marginok fenntartásához. Az IPF csökkenti a TCO-t nyílt forráskódú szoftvercsomag használatával és kis hardveres footprint-tel. A csökkentett project időbeli ütemezése tovább csökkenti a költségeket, miközben nagyobb abilitás és felhatalmazás csökkenti a külső szolgáltatókra való támaszkodást.

90 second Animation showing how IPF can empower your bank today. 

Discover IPF, our 'breath of fresh air' response to real-time payments implementation

IPF Scheme Packs

  • stet
  • rt1
  • tips
  • tch
  • payments canada rtr
  • Giro Hungary

Az IPF készenléti HCT inst CSM csomag lehetővé teszi a fizetési szolgáltatók számra a GIRO azonnali kifizetéseinek CSM-hez való kapcsolódását és az ügyfelek azonnali kifizetési képességét heteken belül. The GIRO CSM csomag standard fizetési folyamatokkal rendelkezik, támogatja a CSM specifikus ISO20022 üzenetformátumokat, és és előre konfigurálva vannak az örömteli és kevésbé örömteli (beleértve a technikai hibákat) fizetési folyamatok kezelésére. A GIRO-hoz való csatlakozást szolgáló API-kat már létrehoztuk a fizetési csere és a másodlagos azonosítók lekérdezéséhez a központi adatbázisból. A lefedettség magában foglalja a Fizetési kérelem szolgáltatást, ami a GIRO CSM feldolgozásának része.

Nem szeretne egyszerű megoldást találni az agilis RTP implementációhoz?

Blog

Open Banking

Transforming the financial services market. So, what can be leaned from past successes?

Webinar

Payments in the US

What is the current state of real-time payments in the US? 

News

Why real-time?

Icon's Global Software Sales Director on why RTPs are increasingly essential. 

Contact us today

To feel empowered and in safe expert hands