IPF Instant Payments

Bizonyított fizetési megoldás egy új világ számára

Empowering a faster future today

Az IPF az Icon Payments Blueprint megoldásra épít. Az elmétnél egy lépéssel előrébb járunk az IPF-nél, így egyedülálló ábrázolást alkottunk “hogyan mutatna jól” megvalósítására.  A megoldás a modern fizetési platform, amely a nyílt forráskódú technológiát ötvözi a könnyű integrációval.  A hagyományos fizetési módoktól eltérően, az IPF lehetővé teszi ügyfelei számára az alacsony kockázatú megközelítést az új termékek és hozzáadott értéknövelt szolgáltatások gyors, költséghatékony és rugalmas alkalmazásánál.

Az IPF egyszerűsíti a fizetések összetettségét, mely során négy alapvető követelményre összpontosítottunk, amelyek a fizetési szolgáltatások stratégiai közzéppontjában állnak:

Szolgáltatási minőség

TCO

Agilitás

Piacra jutási sebesség

Cloud natív

IPF: ACCELERATING PAYMENTS TRANSFORMATION

From consolidation to collaboration 

ANIMATION

See IPF in action with our 90 second animation

Our 'breath of fresh air' response to RTP implementation 

IPF Scheme Packs

  • stet
  • rt1
  • tips
  • tch
  • payments canada rtr
  • Giro Hungary

Az IPF készenléti HCT inst CSM csomag lehetővé teszi a fizetési szolgáltatók számra a GIRO azonnali kifizetéseinek CSM-hez való kapcsolódását és az ügyfelek azonnali kifizetési képességét heteken belül. The GIRO CSM csomag standard fizetési folyamatokkal rendelkezik, támogatja a CSM specifikus ISO20022 üzenetformátumokat, és és előre konfigurálva vannak az örömteli és kevésbé örömteli (beleértve a technikai hibákat) fizetési folyamatok kezelésére. A GIRO-hoz való csatlakozást szolgáló API-kat már létrehoztuk a fizetési csere és a másodlagos azonosítók lekérdezéséhez a központi adatbázisból. A lefedettség magában foglalja a Fizetési kérelem szolgáltatást, ami a GIRO CSM feldolgozásának része.

Nem szeretne egyszerű megoldást találni az agilis RTP implementációhoz?

Blog

Open Banking

Transforming the financial services market. So, what can be leaned from past successes?

Webinar

Payments in the US

What is the current state of real-time payments in the US? 

News

Why real-time?

Icon's Global Software Sales Director on why RTPs are increasingly essential. 

Contact us today

To feel empowered and in safe expert hands